BORNOVA, GAZİEMİR, BAYRAKLI, MENEMEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNDE NELER OLUYOR?

EĞİTİM 02.05.2023 - 10:41, Güncelleme: 02.05.2023 - 11:15 34665+ kez okundu.
 

BORNOVA, GAZİEMİR, BAYRAKLI, MENEMEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNDE NELER OLUYOR?

İŞLER AYNA ÇAL ÇAL OYNA
TEMİZELLER 14 Mayıs seçimlerinden hemen sonra yenilenmiş yüzü ve kamuoyunu yakından ilgilendiren yeni dosyalarla kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor. TEMİZELLER Haber Merkezi'nde bu konuda yoğun çalışma ve araştırma sürüyor. Ahmet TÜBCEL ‘in hazırlayıp sunduğu haber programının önemli konularından biri de İzmir'deki ilçe milli eğitim müdürleri, şube müdürleri ve okul müdürlerin kamuya verdiği zararlar ve eğitimdeki skandal iddialar olacak. İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başta depremdeki faaliyetleri olmak üzere başarılı çalışmalarına gölge düşüren ilçe müdürleri şube müdürleri okul müdürleri ile ilgili gelen ihbarlar ise adeta parmak ısırtıyor. Programın ilk bölümlerinde Bornova, Gaziemir, Bayraklı ve Menemen ilçe milli eğitim müdürlüklerinden TEMİZELLER' e gelen ihbarların yoğunluğu dikkat çekiyor. TEMİZELLER Haber Programı haber merkezine gelen ihbar, fotoğraf ve görüntüleri büyük bir titizlikle araştırıyor. TEMİZELLER yeni döneme bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Sakın kaçırmayın, habersiz kalmayın... Whatsapp ihbar hattımız: 0 533 263 43 78 Mail: temizelleranaliz@gmail.com
İŞLER AYNA ÇAL ÇAL OYNA

TEMİZELLER 14 Mayıs seçimlerinden hemen sonra yenilenmiş yüzü ve kamuoyunu yakından ilgilendiren yeni dosyalarla kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

TEMİZELLER Haber Merkezi'nde bu konuda yoğun çalışma ve araştırma sürüyor. Ahmet TÜBCEL ‘in hazırlayıp sunduğu haber programının önemli konularından biri de İzmir'deki ilçe milli eğitim müdürleri, şube müdürleri ve okul müdürlerin kamuya verdiği zararlar ve eğitimdeki skandal iddialar olacak.

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başta depremdeki faaliyetleri olmak üzere başarılı çalışmalarına gölge düşüren ilçe müdürleri şube müdürleri okul müdürleri ile ilgili gelen ihbarlar ise adeta parmak ısırtıyor.

Programın ilk bölümlerinde Bornova, Gaziemir, Bayraklı ve Menemen ilçe milli eğitim müdürlüklerinden TEMİZELLER' e gelen ihbarların yoğunluğu dikkat çekiyor.

TEMİZELLER Haber Programı haber merkezine gelen ihbar, fotoğraf ve görüntüleri büyük bir titizlikle araştırıyor. TEMİZELLER yeni döneme bomba gibi girmeye hazırlanıyor.

Sakın kaçırmayın, habersiz kalmayın...

Whatsapp ihbar hattımız: 0 533 263 43 78

Mail: temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.