9 BİNLİK 'SAVAŞ'A MEYDAN DAYAĞI İDDİASI

03.11.2021 - 11:48, Güncelleme: 16.11.2021 - 17:53 2825+ kez okundu.
 

9 BİNLİK 'SAVAŞ'A MEYDAN DAYAĞI İDDİASI

DETAYLAR 'TEMİZELLER'DE OLACAK...
9 BİNLİK 'SAVAŞ'A MEYDAN DAYAĞI İDDİASI Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur'un vefatının ardından Torbalı'da sular durulmuyor. İlçe, CHP'de yaşanan skandallarla adeta pimi çekilmiş bombaya benziyor. Torbalı'da halkı isyan ettiren ve şu günlerde çok konuşulan konu ise CHP'li bazı meclis üyelerinin huzur hakkı adı altında belediye şirketinden 8 bin 900 lira maaş aldığının ortaya çıkması. Skandal maaş tartışmasının geçtiğimiz hafta sokağa taştığı iddiası da ilçeye bomba gibi düştü. İddiaya göre oturduğu yerden her ay 8 bin 900 lira maaş alan CHP Meclis Üyesi Savaş Benli aldığı maaş nedeniyle çıkan tartışma sonrası dövüldü. İddiaya göre geçtiğimiz hafta Pancar Mahallesi'nde yaşanan bir kavga, ilçede yaşanan durumu gözler önüne serdi. Pancar Mahallesi'nde kendi partilileri ile oturan CHP'li Belediye Meclis üyesi Savaş Benli, bir süre sonra kendi partilileri ile tartışmaya başladı. Tartışmanın dozu artınca kavga çıktı. SABAH Gazetesi'nden Ertan Gürcaner'in haberine göre 'Belediyeyi bitirdiniz, kendinize maaş bağladınız, partiyi bitirdiniz" diyen CHP'li bir vatandaş, meclis üyesi Savaş Benli'ye saldırdı. Çıkan kavgada yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı öne sürülen Benli'nin partililer tarafından olay yerinden uzaklaştırıldığı öğrenilirken Benli'nin iddiaları ret ettiği etrafa kavganın miras meselesi yüzünden çıktığını söylediği öğrenildi. HUZUR HAKKI Tartışmanın, Savaş Benli'nin belediye şirketi Torbel'den aylık 8 Bin 900 TL huzur hakkı adı altında maaş almasından dolayı çıktığı öğrenildi. Öte yandan Benli'nin kavganın huzur hakkı değil miras tartışması yüzünden çıktığını söylediği sızan bilgiler arasında yer aldı. Torbalı CHP'de son olarak il yönetiminin aldığı karar doğrultusunda ilçe başkanı Erol Günaydın ve ilçe yöneticileri görevden alınmıştı.
DETAYLAR 'TEMİZELLER'DE OLACAK...

9 BİNLİK 'SAVAŞ'A MEYDAN DAYAĞI İDDİASI

Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur'un vefatının ardından Torbalı'da sular durulmuyor. İlçe, CHP'de yaşanan skandallarla adeta pimi çekilmiş bombaya benziyor. Torbalı'da halkı isyan ettiren ve şu günlerde çok konuşulan konu ise CHP'li bazı meclis üyelerinin huzur hakkı adı altında belediye şirketinden 8 bin 900 lira maaş aldığının ortaya çıkması. Skandal maaş tartışmasının geçtiğimiz hafta sokağa taştığı iddiası da ilçeye bomba gibi düştü. İddiaya göre oturduğu yerden her ay 8 bin 900 lira maaş alan CHP Meclis Üyesi Savaş Benli aldığı maaş nedeniyle çıkan tartışma sonrası dövüldü.

İddiaya göre geçtiğimiz hafta Pancar Mahallesi'nde yaşanan bir kavga, ilçede yaşanan durumu gözler önüne serdi. Pancar Mahallesi'nde kendi partilileri ile oturan CHP'li Belediye Meclis üyesi Savaş Benli, bir süre sonra kendi partilileri ile tartışmaya başladı. Tartışmanın dozu artınca kavga çıktı. SABAH Gazetesi'nden Ertan Gürcaner'in haberine göre 'Belediyeyi bitirdiniz, kendinize maaş bağladınız, partiyi bitirdiniz" diyen CHP'li bir vatandaş, meclis üyesi Savaş Benli'ye saldırdı. Çıkan kavgada yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı öne sürülen Benli'nin partililer tarafından olay yerinden uzaklaştırıldığı öğrenilirken Benli'nin iddiaları ret ettiği etrafa kavganın miras meselesi yüzünden çıktığını söylediği öğrenildi.

HUZUR HAKKI

Tartışmanın, Savaş Benli'nin belediye şirketi Torbel'den aylık 8 Bin 900 TL huzur hakkı adı altında maaş almasından dolayı çıktığı öğrenildi. Öte yandan Benli'nin kavganın huzur hakkı değil miras tartışması yüzünden çıktığını söylediği sızan bilgiler arasında yer aldı. Torbalı CHP'de son olarak il yönetiminin aldığı karar doğrultusunda ilçe başkanı Erol Günaydın ve ilçe yöneticileri görevden alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.