BORNOVA BELEDİYESİ'NDEN EMEKÇİ KIYIMI

SİYASET 17.12.2021 - 09:28, Güncelleme: 17.12.2021 - 09:38 7478+ kez okundu.
 

BORNOVA BELEDİYESİ'NDEN EMEKÇİ KIYIMI

BORNOVA İŞÇİSİ AYAKTA
BORNOVA BELEDİYESİ'NDE İŞÇİ DİKEN ÜSTÜNDE YİNE İŞTEN KOVULMA MI VAR? Bornova Belediyesi'nde daha önce yaşanan işçi çıkarmalarına bir yenisinin daha ekleneceği iddia edildi. TEMİZELLER'e gelen bilgiye göre belediyenin yeni yıl öncesi 21 işçinin iş akdine son vereceği yönünde. Bornova Belediyesi ise bu iddia karşılığında suskunluğunu sürdürüyor. İşçi diken üzerinde iddianın doğru olup olmayacağını bekliyor. Gelişmeler TEMİZELLER'de olacak...  
BORNOVA İŞÇİSİ AYAKTA


BORNOVA BELEDİYESİ'NDE İŞÇİ DİKEN ÜSTÜNDE

YİNE İŞTEN KOVULMA MI VAR?

Bornova Belediyesi'nde daha önce yaşanan işçi çıkarmalarına bir yenisinin daha ekleneceği iddia edildi. TEMİZELLER'e gelen bilgiye göre belediyenin yeni yıl öncesi 21 işçinin iş akdine son vereceği yönünde. Bornova Belediyesi ise bu iddia karşılığında suskunluğunu sürdürüyor. İşçi diken üzerinde iddianın doğru olup olmayacağını bekliyor.

Gelişmeler TEMİZELLER'de olacak...
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.