BU BİR ÇIRILÇIPLAK VERGİ KAÇIRMA HABERİDİR

EĞİTİM 15.01.2024 - 16:31, Güncelleme: 17.01.2024 - 10:40 81974+ kez okundu.
 

BU BİR ÇIRILÇIPLAK VERGİ KAÇIRMA HABERİDİR

EĞİTİLEMEMİŞ EĞİTİMCİ KAMER KARAMAN'IN KİRLİ ÇAMAŞIRLARINI TEMİZELLER ORTAYA ÇIKARDI!
İzmir eğitiminde gündeme taşıyıp fikri takip yaptığı konular ile eğitim camiasında gündemi belirleyen Temizeller programı ve Temizeller Gazetesi genel yayın yönetmeni usta gazeteci Ahmet Tübcel yine gündem yaratacak bir dosya ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Aliağa Fen Bilimleri Okullarının sahibi eğitilmemiş "eğitimci" güya iş insanı KAMER KARAMAN hakkında hazırlanan bilirkişi raporu tüm gerçekleri göz önüne serdi Tüm ayrıntılar ve gerçekler, belge ve görüntü eşliğinde Cuma saat 16.00 canlı yayınla www.temizellergazetesi.com'da...   Whatsapp İhbar Hattı: 0533 263 43 78 Mail: temizelleranaliz@gmail.com
EĞİTİLEMEMİŞ EĞİTİMCİ KAMER KARAMAN'IN KİRLİ ÇAMAŞIRLARINI TEMİZELLER ORTAYA ÇIKARDI!

İzmir eğitiminde gündeme taşıyıp fikri takip yaptığı konular ile eğitim camiasında gündemi belirleyen Temizeller programı ve Temizeller Gazetesi genel yayın yönetmeni usta gazeteci Ahmet Tübcel yine gündem yaratacak bir dosya ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Aliağa Fen Bilimleri Okullarının sahibi eğitilmemiş "eğitimci" güya iş insanı KAMER KARAMAN hakkında hazırlanan bilirkişi raporu tüm gerçekleri göz önüne serdi

Tüm ayrıntılar ve gerçekler, belge ve görüntü eşliğinde Cuma saat 16.00 canlı yayınla www.temizellergazetesi.com'da...

 

Whatsapp İhbar Hattı: 0533 263 43 78

Mail: temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.