BUGÜN TEMİZELLER PROGRAMINDA HANGİ KONULAR MASAYA YATIRILACAK?

GÜNDEM 02.02.2024 - 11:00, Güncelleme: 02.02.2024 - 11:14 51389+ kez okundu.
 

BUGÜN TEMİZELLER PROGRAMINDA HANGİ KONULAR MASAYA YATIRILACAK?

BUGÜN TEMİZELLER PROGRAMINI SAKIN KAÇIRMAYIN …
Yapımcılığını ve sunuculuğunu usta gazeteci Ahmet TÜBCEL ’in yaptığı TEMİZELLER programı bugün yine gündemi sarsacak konularla canlı yayında izleyenlerin karşısında olacak. Usta gazeteci Ahmet Tübcel her programda olduğu gibi bilgi ve belgeler ile kamu zararları ve bu kamu zararlarına sebebiyet veren aynı zamanda devletten maaş alan ama görevlerini yerine getirmeyen işini savsaklayan devlet memurlarını deşifre etmeye devem ediyor. Bu akşam ki TEMİZELLER programında TÜBCEL ‘in değineceği konular ise şöyle; İzmir Milli Eğitim İl Disiplin Kurulu Başkanına Ağır Sorular? Gerçeğe Aykırı Belge Üretmekten Yargılanan Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz’ın İdari Cezaları Nasıl Kalktı? Aliağa İlçe Milli Eğitimde Görevli Şube Müdürü Murat Abalı Yaptığı İş ve İşlemlerle Özel Okul Sahibine Nasıl Menfaat Sağladı? Teftiş Kurulu Başkanı Abdullah Berberoğlu’na Zor Sorular? Murat Abalı Adlı Şube Müdürü Halen Bu Görevde Nasıl Duruyor? İzmir Milli Eğitim Teftiş Kurulunda Görevli Müfettişler Ali Hikmet Güçlü ve Celalettin Güneş'in Yasal Olmayan İşleri! Ali Hikmet Güçlü ve Celalettin Güneş Hangi Skandal Rapora İmza Attılar? Ali Hikmet Güçlü ve Celalettin Güneş’in Yaptıkları Yanlarına mı Kalacak? Temizeller Açıklayacak İzmir Kantinciler Odasında Kıyamet Kopacak! Temizeller açıklayacak Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay’ın Dili Tutulacak! Kalfaköy deki Kamu Zararları ve 64 Adet Villanın Akıbeti Ne Oldu? Efeler Belediye Başkanına Kendi Partilileri Neden ‘’HIRSIZ FATİH’’ Diye Bağırdılar?   İletişim Mail Adresi: temizelleranaliz@gmail.com Whatsapp ihbar hattı: 0533 263 43 78 Canlı yayınımızı saat 16.00 da www.temizellergazetesi.com  dan izleyebilirsiniz
BUGÜN TEMİZELLER PROGRAMINI SAKIN KAÇIRMAYIN …

Yapımcılığını ve sunuculuğunu usta gazeteci Ahmet TÜBCEL ’in yaptığı TEMİZELLER programı bugün yine gündemi sarsacak konularla canlı yayında izleyenlerin karşısında olacak.

Usta gazeteci Ahmet Tübcel her programda olduğu gibi bilgi ve belgeler ile kamu zararları ve bu kamu zararlarına sebebiyet veren aynı zamanda devletten maaş alan ama görevlerini yerine getirmeyen işini savsaklayan devlet memurlarını deşifre etmeye devem ediyor.

Bu akşam ki TEMİZELLER programında TÜBCEL ‘in değineceği konular ise şöyle;

  • İzmir Milli Eğitim İl Disiplin Kurulu Başkanına Ağır Sorular?
  • Gerçeğe Aykırı Belge Üretmekten Yargılanan Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz’ın İdari Cezaları Nasıl Kalktı?
  • Aliağa İlçe Milli Eğitimde Görevli Şube Müdürü Murat Abalı Yaptığı İş ve İşlemlerle Özel Okul Sahibine Nasıl Menfaat Sağladı?
  • Teftiş Kurulu Başkanı Abdullah Berberoğlu’na Zor Sorular?
  • Murat Abalı Adlı Şube Müdürü Halen Bu Görevde Nasıl Duruyor?
  • İzmir Milli Eğitim Teftiş Kurulunda Görevli Müfettişler Ali Hikmet Güçlü ve Celalettin Güneş'in Yasal Olmayan İşleri!
  • Ali Hikmet Güçlü ve Celalettin Güneş Hangi Skandal Rapora İmza Attılar?
  • Ali Hikmet Güçlü ve Celalettin Güneş’in Yaptıkları Yanlarına mı Kalacak?
  • Temizeller Açıklayacak İzmir Kantinciler Odasında Kıyamet Kopacak!
  • Temizeller açıklayacak Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay’ın Dili Tutulacak!
  • Kalfaköy deki Kamu Zararları ve 64 Adet Villanın Akıbeti Ne Oldu?
  • Efeler Belediye Başkanına Kendi Partilileri Neden ‘’HIRSIZ FATİH’’ Diye Bağırdılar?

 

İletişim Mail Adresi: temizelleranaliz@gmail.com

Whatsapp ihbar hattı: 0533 263 43 78

Canlı yayınımızı saat 16.00 da www.temizellergazetesi.com  dan izleyebilirsiniz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.