EFELER HALKI TEMİZELLER MİKROFONUNA KONUŞTU

19.02.2024 - 13:06, Güncelleme: 19.02.2024 - 13:06 32406+ kez okundu.
 

EFELER HALKI TEMİZELLER MİKROFONUNA KONUŞTU

EFELER BELEDİYE BAŞKANI M.FATİH ATAY ÇILDIRDI...
Aydın Efeler İlçesinde yaşayan vatandaşlara mikrofon tutan Temizeller vatandaşa bir dokundu bin ah işitti. Usta gazeteci Ahmet Tübcel Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın yaptığı hizmetler konusunda 31 Mart seçimlerinde oy kullanacak seçmenlere mikrofon tutarak görüşlerini aldı. Temizeller mikrofonuna konuşan vatandaşlar Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a ateş püskürdü. Belediye başkanı Atay’a isyan eden vatandaşlar Temizeller mikrofonlarına ne dedi? Hepsi ve daha fazlası Belgeler görüntüler ve röportajlar eşliğinde tüm detaylar Salı saat 16.00 da Temizeller programında... Temizeller canlı yayınını  www.temizellergazetesi.com adresinden izleyebilirsiniz Whatsapp İhbar hattı: 0 533 263 43 78 Mail: temizelleranaliz@gmail.com  
EFELER BELEDİYE BAŞKANI M.FATİH ATAY ÇILDIRDI...

Aydın Efeler İlçesinde yaşayan vatandaşlara mikrofon tutan Temizeller vatandaşa bir dokundu bin ah işitti.

Usta gazeteci Ahmet Tübcel Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın yaptığı hizmetler konusunda 31 Mart seçimlerinde oy kullanacak seçmenlere mikrofon tutarak görüşlerini aldı.

Temizeller mikrofonuna konuşan vatandaşlar Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a ateş püskürdü.

Belediye başkanı Atay’a isyan eden vatandaşlar Temizeller mikrofonlarına ne dedi?

Hepsi ve daha fazlası Belgeler görüntüler ve röportajlar eşliğinde tüm detaylar Salı saat 16.00 da Temizeller programında...

Temizeller canlı yayınını  www.temizellergazetesi.com adresinden izleyebilirsiniz

Whatsapp İhbar hattı: 0 533 263 43 78

Mail: temizelleranaliz@gmail.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.