İZMİR FEN LİSESİ'NDE NELER OLUYOR?

EĞİTİM 30.01.2023 - 16:52, Güncelleme: 30.01.2023 - 21:02 64632+ kez okundu.
 

İZMİR FEN LİSESİ'NDE NELER OLUYOR?

TEMİZELLER İZMİR FEN LİSESİ DOSYASINI AÇIYOR
Türkiye’nin gözbebeği İzmir’in gururu Bornova Fen Lisesi... Türkiye’nin en seçkin en zeki çocuklarının inanılmaz bir performans sergileyerek eğitim görmek istedikleri eğitim kurumunun başarıları Türkiye standartları üzerinde yer alıyor. Ancak İzmir'in gurur kaynağı bu lisede son zamanlarda skandallar zinciri yaşanıyor. Türkiye’nin gözbebeği İzmir’in gururu olan bu lise maalesef Eğitim camiasına yakışmayan, baskı, disiplin, soruşturma skandalları sonucu verilen haksız hukuksuz inanılması güç hukuk garabeti yaşanan skandallar zinciri denecek kadar içinde zulüm kokusu olan cezalar ile çalkalanıyor.   Öğrenciler eğitimden nasıl soğutuluyor, öğrencilere ceza vermek için çırpınan okul yönetimi ve eğitim müfettişi disiplin cezalarını hangi öğrencilere nasıl ve neden verdi, Okuldan ayrılan Türkiye sıralamasında şampiyon çocukların feryadı yürek dağladı. İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu inceleme komisyonu hazırlanan skandal müfettiş raporunu neden 3 kez reddetti ve müfettişe iade etti. Eğitim Müfettişlerinin skandal raporları su yüzüne çıktı Okul müdürü ve yönetiminin skandal ifadeleri, İlçe disiplin kurulu üyelerinin ve okul disiplin kurulu üyelerinin inanılmaz dehşet veren ifadeleri, Cuma saat 16 00 da canlı olarak Ahmet TÜBCEL' in hazırlayıp sunduğu TEMİZELLER Programı'ndaki İzmir Fen Lisesi dosyasını sakın kaçırmayın.   Cuma saat 16.00'da canlı yayında TEMİZELLER ‘de Temizelleri izleyebileceğiniz sosyal medya hesapları; Youtube: TemizellerTv Instagram: Temizellergazetesi Facebook: Temizellergazetesi Çevrenizde gördüğünüz haksızlıkları hukuksuzlukları lütfen Temizeller ile paylaşın … Whatsapp iletişim hattı: 0533 263 43 78 Mail: temizelleranaliz@gmail.com
TEMİZELLER İZMİR FEN LİSESİ DOSYASINI AÇIYOR

Türkiye’nin gözbebeği İzmir’in gururu Bornova Fen Lisesi...

Türkiye’nin en seçkin en zeki çocuklarının inanılmaz bir performans sergileyerek eğitim görmek istedikleri eğitim kurumunun başarıları Türkiye standartları üzerinde yer alıyor.

Ancak İzmir'in gurur kaynağı bu lisede son zamanlarda skandallar zinciri yaşanıyor.

Türkiye’nin gözbebeği İzmir’in gururu olan bu lise maalesef Eğitim camiasına yakışmayan, baskı, disiplin, soruşturma skandalları sonucu verilen haksız hukuksuz inanılması güç hukuk garabeti yaşanan skandallar zinciri denecek kadar içinde zulüm kokusu olan cezalar ile çalkalanıyor.

 

Öğrenciler eğitimden nasıl soğutuluyor, öğrencilere ceza vermek için çırpınan okul yönetimi ve eğitim müfettişi disiplin cezalarını hangi öğrencilere nasıl ve neden verdi,

Okuldan ayrılan Türkiye sıralamasında şampiyon çocukların feryadı yürek dağladı.

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu inceleme komisyonu hazırlanan skandal müfettiş raporunu neden 3 kez reddetti ve müfettişe iade etti.

Eğitim Müfettişlerinin skandal raporları su yüzüne çıktı

Okul müdürü ve yönetiminin skandal ifadeleri,

İlçe disiplin kurulu üyelerinin ve okul disiplin kurulu üyelerinin inanılmaz dehşet veren ifadeleri,

Cuma saat 16 00 da canlı olarak Ahmet TÜBCEL' in hazırlayıp sunduğu TEMİZELLER Programı'ndaki İzmir Fen Lisesi dosyasını sakın kaçırmayın.  

Cuma saat 16.00'da canlı yayında TEMİZELLER ‘de

Temizelleri izleyebileceğiniz sosyal medya hesapları;

Youtube: TemizellerTv

Instagram: Temizellergazetesi

Facebook: Temizellergazetesi

Çevrenizde gördüğünüz haksızlıkları hukuksuzlukları lütfen

Temizeller ile paylaşın …

Whatsapp iletişim hattı: 0533 263 43 78

Mail: temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.