İZSU'DA ORTALIK FENA KARIŞTI..KÜFÜR, ŞANTAJ, TEHDİT

SİYASET 14.12.2021 - 10:40, Güncelleme: 14.12.2021 - 10:46 7573+ kez okundu.
 

İZSU'DA ORTALIK FENA KARIŞTI..KÜFÜR, ŞANTAJ, TEHDİT

ALİ KIRAN BAŞ KESEN MİSİN BE ADAM!
İZSU'DA ORTALIK FENA KARIŞTI TEHDİT, ŞANTAJ, KÜFÜR İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki İZSU'da olmayan kalmadı.  Şimdi de Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Aydın Korkmaz'ın bir İZSU çalışanına ağza alınmayacak, edep dışı küfürlü saldırısı, tehdit ve şantajı konuşuluyor.  ÇALIŞANINA KANUN VE MEVZUATA AYKIRI NE TALİMATI VERDİN BAY KORKMAZ İddiaya göre İZSU Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Aydın Korkmaz bir İZSU çalışanından kanun ve mevzuata uymayan bir iş yapmasını istedi. Ancak İZSU çalışanı daire başkanı Korkmaz'ın bu isteğini kanun ve mevzuata aykırı olduğu için yapamayacağını söyledi. Bunun üzerine öfkelenen Aydın Korkmaz verdiği iş emrini yerine getirmeyen İZSU çalışanına ağıza ve ahlaka uymayan ağır küfürler etmeye başladı. Korkmaz bununla da yetinmeyip İZSU çalışanına tehditler savurup işten kovmakla şantaj yaptı. TÜM DETAYLAR TEMİZELLER'DE İzsu ‘da Yaşanan Bu Çirkinliğin Tüm Detaylarını, Aydın Korkmaz'ın Ağza Alınmayacak Küfür Ve Tehditlerini CUMA SAAT 16.00 DA TEMİZELLER PROGRAMI'NDA Tüm Detayları İle İzleyebilirsiniz.
ALİ KIRAN BAŞ KESEN MİSİN BE ADAM!

İZSU'DA ORTALIK FENA KARIŞTI

TEHDİT, ŞANTAJ, KÜFÜR

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki İZSU'da olmayan kalmadı.  Şimdi de Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Aydın Korkmaz'ın bir İZSU çalışanına ağza alınmayacak, edep dışı küfürlü saldırısı, tehdit ve şantajı konuşuluyor. 

ÇALIŞANINA KANUN VE MEVZUATA AYKIRI NE TALİMATI VERDİN BAY KORKMAZ

İddiaya göre İZSU Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Aydın Korkmaz bir İZSU çalışanından kanun ve mevzuata uymayan bir iş yapmasını istedi. Ancak İZSU çalışanı daire başkanı Korkmaz'ın bu isteğini kanun ve mevzuata aykırı olduğu için yapamayacağını söyledi. Bunun üzerine öfkelenen Aydın Korkmaz verdiği iş emrini yerine getirmeyen İZSU çalışanına ağıza ve ahlaka uymayan ağır küfürler etmeye başladı. Korkmaz bununla da yetinmeyip İZSU çalışanına tehditler savurup işten kovmakla şantaj yaptı.

TÜM DETAYLAR TEMİZELLER'DE

İzsu ‘da Yaşanan Bu Çirkinliğin Tüm Detaylarını, Aydın Korkmaz'ın Ağza Alınmayacak Küfür Ve Tehditlerini CUMA SAAT 16.00 DA TEMİZELLER PROGRAMI'NDA Tüm Detayları İle İzleyebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.