KARABAĞLAR BELEDİYESİ NASIL YÖNETİLİYOR..TAM BiN 420 TANE

GÜNDEM 19.11.2021 - 08:15, Güncelleme: 19.11.2021 - 14:48 51470+ kez okundu.
 

KARABAĞLAR BELEDİYESİ NASIL YÖNETİLİYOR..TAM BiN 420 TANE

Karabağlar'da Sayıştay şoku
Karabağlar Belediyesi'nde skandalların ardı arkası kesilmiyor. Rüşvet skandalıyla çalkalanan belediyenin hurda satışları mercek altına alınırken, Sayıştay raporlarında Karabağlar Belediyesi ile ilgili üzeri önemle çizilen bir konu ise ruhsatsız işyerleri. Sayıştay Denetçileri'nin bu konuda Karabağlar Belediyesi ile ilgili çalışmalar sonucu elde ettiği tespitler dudak uçuklatan cinsten.  Raporlara yansıyan incelemede Karabağlar’da tam 2 bin 420 işyerinin ruhsatsız şekilde çalıştığı belirtilerek şöyle deniliyor: RAPOR NE DİYOR? ‘Yapılan incelemelerde, işyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan faaliyet gösteren toplam 2420 adet işyeri olduğu, zabıta birimi tarafından 2019 yılı içerisinde yapılan denetimlerde 567 adet iş yeri için ruhsatsız faaliyette bulunulduğu gerekçesi ile Encümene bildirim yapıldığı görülmüştür. Söz konusu işyerlerinin bu şekilde faaliyet göstermesi, 5393 sayılı Kanun’un ve İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik’in yukarıdaki hükümlerine aykırılık teşkil etmektedir. NE KARŞILIĞI RUHSATSIZ 2420 işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan n asıl ve neyin karşılığında açık kaldığı ise merak konusu oldu. Raporlar doğrultusunda yargının da inceleme ve araştırma yapacağı ilçede ve belediye de konuşuluyor. Gelişmeler TEMİZELLER'de oacak  
Karabağlar'da Sayıştay şoku

Karabağlar Belediyesi'nde skandalların ardı arkası kesilmiyor. Rüşvet skandalıyla çalkalanan belediyenin hurda satışları mercek altına alınırken, Sayıştay raporlarında Karabağlar Belediyesi ile ilgili üzeri önemle çizilen bir konu ise ruhsatsız işyerleri. Sayıştay Denetçileri'nin bu konuda Karabağlar Belediyesi ile ilgili çalışmalar sonucu elde ettiği tespitler dudak uçuklatan cinsten.  Raporlara yansıyan incelemede Karabağlar’da tam 2 bin 420 işyerinin ruhsatsız şekilde çalıştığı belirtilerek şöyle deniliyor:

RAPOR NE DİYOR?

‘Yapılan incelemelerde, işyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan faaliyet gösteren toplam 2420 adet işyeri olduğu, zabıta birimi tarafından 2019 yılı içerisinde yapılan denetimlerde 567 adet iş yeri için ruhsatsız faaliyette bulunulduğu gerekçesi ile Encümene bildirim yapıldığı görülmüştür. Söz konusu işyerlerinin bu şekilde faaliyet göstermesi, 5393 sayılı Kanun’un ve İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik’in yukarıdaki hükümlerine aykırılık teşkil etmektedir.

NE KARŞILIĞI RUHSATSIZ

2420 işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan n asıl ve neyin karşılığında açık kaldığı ise merak konusu oldu. Raporlar doğrultusunda yargının da inceleme ve araştırma yapacağı ilçede ve belediye de konuşuluyor. Gelişmeler TEMİZELLER'de oacak

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.