KARABAĞLAR BELEDİYESİ'NDE TARİHİ SKANDAL

SİYASET 07.04.2023 - 10:48, Güncelleme: 07.04.2023 - 11:03 42621+ kez okundu.
 

KARABAĞLAR BELEDİYESİ'NDE TARİHİ SKANDAL

AYAKTA UYUYORSUNUZ AYAKTA...!
TEMİZELLER Haber Programı, İzmir'de çok konuşulacak bir habere daha imza atıyor. Ahmet TÜBCEL yönetimindeki TEMİZELLER Haber Programı, İzmir'in en önemli belediyelerinden biri olan Karabağlar Belediyesi'ndeki tarihi skandalı İzmir kamuoyunun gündemine taşıyor. 'Yok böyle bir şey' dedirtecek tarihi skandaldan üstelik Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve yardımcılarının da haberi yok. Ancak adeta ayakta uyuyan hem başkan Selvitopu'nu hem de yardımcılarını çok yakında TEMİZELLER uyandıracak. Tarihi skandalı sakın ha sakın kaçırmayın... Whatsapp ihbar hattı: 0533 2634378 mail: temizelleranaliz@gmail.com  
AYAKTA UYUYORSUNUZ AYAKTA...!

TEMİZELLER Haber Programı, İzmir'de çok konuşulacak bir habere daha imza atıyor. Ahmet TÜBCEL yönetimindeki TEMİZELLER Haber Programı, İzmir'in en önemli belediyelerinden biri olan Karabağlar Belediyesi'ndeki tarihi skandalı İzmir kamuoyunun gündemine taşıyor. 'Yok böyle bir şey' dedirtecek tarihi skandaldan üstelik Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve yardımcılarının da haberi yok. Ancak adeta ayakta uyuyan hem başkan Selvitopu'nu hem de yardımcılarını çok yakında TEMİZELLER uyandıracak.

Tarihi skandalı sakın ha sakın kaçırmayın...

Whatsapp ihbar hattı: 0533 2634378

mail: temizelleranaliz@gmail.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.