KARABAĞLAR BELEDİYESİ'NİN NAMUSU TEMİZELLER DOSYASINDA

SİYASET 06.07.2023 - 11:50, Güncelleme: 10.07.2023 - 12:56 30169+ kez okundu.
 

KARABAĞLAR BELEDİYESİ'NİN NAMUSU TEMİZELLER DOSYASINDA

İSTİFA EDİN GİDİN
TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı ve Sunucu Ahmet TÜBCEL, bir önceki canlı yayınında Karabağlar Belediyesi başkanı ve başkan yardımcılarına seslenmişti. Ahmet Tübcel o canlı yayında başta Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu olmak üzere belediye başkan yardımcılarına ve üst düzey yöneticilerine 'Belediyeniz ile ilgili çok önemli evrağınız bende. Haftaya bu evrağı yayınalayacağım. Hepiniz utanacaksınız' demişti. İşte her zaman ki gibi sözünü tutan Ahmet Tübcel, 7 Temmuz saat 16.00 'da o tarihi belgeyi açıklayacak. Karabağlar Belediyesi'nin namusu TEMİZELLER' dosyasında. Sakın ama sakın kaçırmayın, habersiz kalmayın. WhatsApp ihbar hattı: 0533 263 43 78 e-mail: temizelleranaliz@gmail.com
İSTİFA EDİN GİDİN

TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı ve Sunucu Ahmet TÜBCEL, bir önceki canlı yayınında Karabağlar Belediyesi başkanı ve başkan yardımcılarına seslenmişti.

Ahmet Tübcel o canlı yayında başta Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu olmak üzere belediye başkan yardımcılarına ve üst düzey yöneticilerine 'Belediyeniz ile ilgili çok önemli evrağınız bende. Haftaya bu evrağı yayınalayacağım. Hepiniz utanacaksınız' demişti. İşte her zaman ki gibi sözünü tutan Ahmet Tübcel, 7 Temmuz saat 16.00 'da o tarihi belgeyi açıklayacak.

Karabağlar Belediyesi'nin namusu TEMİZELLER' dosyasında.

Sakın ama sakın kaçırmayın, habersiz kalmayın.

WhatsApp ihbar hattı: 0533 263 43 78

e-mail: temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.