MUSTAFA İDUĞ'DAN KANKALARINA MAAŞ KIYAĞI

SİYASET 14.12.2021 - 11:09, Güncelleme: 14.12.2021 - 11:09 7386+ kez okundu.
 

MUSTAFA İDUĞ'DAN KANKALARINA MAAŞ KIYAĞI

SORUYORUZ BAŞKAN İDUĞ KAÇ İŞÇİYİ EKMEĞİNDEN EDİP YERİNE KİMLERİ MAAŞA BAĞLADIN?
MUSTAFA İDUĞ'DAN KANKALARINA MAAŞ KIYAĞI SORUYORUZ BAŞKAN İDUĞ KAÇ İŞÇİYİ EKMEĞİNDEN EDİP YERİNE KİMLERİ MAAŞA BAĞLADIN? Bornova Belediyesi ile ilgili Temizellere adeta ihbar sağanağı yağıyor. Depremzedelere Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından gönderilen yardım kolileri üzerindeki Eskişehir Belediyesi afişini söküp sanki kendi yardım ediyormuş gibi Bornova Belediyesi'nin afişini yapıştıran yine depremzedeler için KOÇ Holding tarafından gönderilen buzdolapları gibi beyaz eşyaları belediye içindeki birimlere veren Bornova Belediyesi'nde şimdi de 'kanka kıyağı' konuşuluyor. SEN AÇIKLAMAZSAN BİZ AÇIKLAYACAĞIZ İddiaya göre Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, geçen Temmuz ayında 28 kadrolu emekçiyi üstelik pandemiye rağmen işten çıkardı. İduğ işten çıkarmaları ekonomik gerekçeleri gösterdi. Ancak tartışılan belediye başkanı Mustafa İduğ bu işçilerin yerine yakın çevresinden, emekli vs 14 kişiyi işe alarak belediye şirketleri üzerinden işe alıp maaşa bağladı. İduğ'un bu davranışı hem partisi içerisinde hem belediyede hem de Bornova'da tepkiyle karşılandı.  Şimdi Başkan Mustafa İduğ'a TEMİZELLER olarak soruyoruz.  1- SAYIN İDUĞ 28 EMEKÇİYİ EKONOMİK GEREKÇELERLE İŞTEN ATTIKTAN SONRA KİMLERİ İŞE ALDIN? 2- İŞE ALDIĞIN 14 KİŞİNİN ADLARI, MESLEKLERİ, GÖREVLERİ VE SİZE YAKINLIĞI NEDİR?  3- İŞE ALDIĞIN KANKALARINA KAÇ PARA MAAŞ BAĞLADIN? Ya sen açıkla ya biz açıklayacağız....  
SORUYORUZ BAŞKAN İDUĞ KAÇ İŞÇİYİ EKMEĞİNDEN EDİP YERİNE KİMLERİ MAAŞA BAĞLADIN?

MUSTAFA İDUĞ'DAN KANKALARINA MAAŞ KIYAĞI

SORUYORUZ BAŞKAN İDUĞ KAÇ İŞÇİYİ EKMEĞİNDEN EDİP YERİNE KİMLERİ MAAŞA BAĞLADIN?

Bornova Belediyesi ile ilgili Temizellere adeta ihbar sağanağı yağıyor. Depremzedelere Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından gönderilen yardım kolileri üzerindeki Eskişehir Belediyesi afişini söküp sanki kendi yardım ediyormuş gibi Bornova Belediyesi'nin afişini yapıştıran yine depremzedeler için KOÇ Holding tarafından gönderilen buzdolapları gibi beyaz eşyaları belediye içindeki birimlere veren Bornova Belediyesi'nde şimdi de 'kanka kıyağı' konuşuluyor.

SEN AÇIKLAMAZSAN BİZ AÇIKLAYACAĞIZ

İddiaya göre Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, geçen Temmuz ayında 28 kadrolu emekçiyi üstelik pandemiye rağmen işten çıkardı. İduğ işten çıkarmaları ekonomik gerekçeleri gösterdi. Ancak tartışılan belediye başkanı Mustafa İduğ bu işçilerin yerine yakın çevresinden, emekli vs 14 kişiyi işe alarak belediye şirketleri üzerinden işe alıp maaşa bağladı. İduğ'un bu davranışı hem partisi içerisinde hem belediyede hem de Bornova'da tepkiyle karşılandı. 

Şimdi Başkan Mustafa İduğ'a TEMİZELLER olarak soruyoruz. 

1- SAYIN İDUĞ 28 EMEKÇİYİ EKONOMİK GEREKÇELERLE İŞTEN ATTIKTAN SONRA KİMLERİ İŞE ALDIN?

2- İŞE ALDIĞIN 14 KİŞİNİN ADLARI, MESLEKLERİ, GÖREVLERİ VE SİZE YAKINLIĞI NEDİR? 

3- İŞE ALDIĞIN KANKALARINA KAÇ PARA MAAŞ BAĞLADIN?

Ya sen açıkla ya biz açıklayacağız....

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.