ÖZEL ÇAKABEY OKULLARINDA NELER OLUYOR? KORKUNÇ İDDİA!

EĞİTİM 15.01.2024 - 13:08, Güncelleme: 17.01.2024 - 10:40 71489+ kez okundu.
 

ÖZEL ÇAKABEY OKULLARINDA NELER OLUYOR? KORKUNÇ İDDİA!

ÖĞRENCİLER YEDİĞİ YEMEKTEN ZEHİRLENİP ÜSTÜ MÜ KAPATILDI?
Yaptığı araştırmalar ve Gündeme taşıdığı haberler ile kamuoyunun dikkatini çeken Temizeller programı ve Temizeller gazetesi yine İzmir’de gündem yaratmaya devam ediyor. İzmir’in köklü eğitim kurumlarından olan özel öğretim kurumu Çakabey Okulları öğrencilerinin yediği yemekten zehirlendi mi ? iddiaları ile çalkalanıyor. İzmir’in Çiğli ilçesinde bulunan Özel Çakabey Okulları zehirlenme iddiaları ile gündeme bomba gibi düştü. Temizeller haber merkezimize gelen ihbarları değerlendiren usta gazeteci Ahmet Tübcel zehirlenme iddialarının ayrıntıları araştırmaya devam ediyor. Tüm ayrıntıları 19 Ocak Cuma Saat 16.00 da canlı yayınlacak olan Temizeller'i, www.temizellergazetesi.com adresinden izleyebilirsiniz... Whatsapp ihbar hattı: 0533 263 43 78 Mail:www.temizelleranaliz@gmail.com 
ÖĞRENCİLER YEDİĞİ YEMEKTEN ZEHİRLENİP ÜSTÜ MÜ KAPATILDI?

Yaptığı araştırmalar ve Gündeme taşıdığı haberler ile kamuoyunun dikkatini çeken Temizeller programı ve Temizeller gazetesi yine İzmir’de gündem yaratmaya devam ediyor.

İzmir’in köklü eğitim kurumlarından olan özel öğretim kurumu Çakabey Okulları öğrencilerinin yediği yemekten zehirlendi mi ? iddiaları ile çalkalanıyor.

İzmir’in Çiğli ilçesinde bulunan Özel Çakabey Okulları zehirlenme iddiaları ile gündeme bomba gibi düştü.

Temizeller haber merkezimize gelen ihbarları değerlendiren usta gazeteci Ahmet Tübcel zehirlenme iddialarının ayrıntıları araştırmaya devam ediyor.

Tüm ayrıntıları 19 Ocak Cuma Saat 16.00 da canlı yayınlacak olan Temizeller'i, www.temizellergazetesi.com adresinden izleyebilirsiniz...

Whatsapp ihbar hattı: 0533 263 43 78

Mail:www.temizelleranaliz@gmail.com 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.