SAYIŞTAY MÜFETTİŞLERİNDEN BORNOVA BELEDİYESİ MESAİSİ

SİYASET 13.12.2021 - 09:11, Güncelleme: 13.12.2021 - 09:37 21971+ kez okundu.
 

SAYIŞTAY MÜFETTİŞLERİNDEN BORNOVA BELEDİYESİ MESAİSİ

BORNOVA BELEDİYESİ İHALESİZ HURDA SATTI MI?
SAYIŞTAY MÜFETTİŞLERİNDEN  BORNOVA BELEDİYESİ MESAİSİ BORNOVA BELEDİYESİ İHALESİZ HURDA SATTI MI? Bornova Belediyesi adeta kaynayan kazan. Eskişehir Belediyesi'nden İzmirli depremzedeler için gelen yardım kolilerinin üzerinden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi broşürlerini söküp Bornova Belediyesi broşürlerini yapıştıran belediye kötü yönetim nedeniyle zor günler geçiriyor. Koç Holding tarafından depremzedelere gönderilen beyaz eşyaların da akıbetinin bilinmediği belediyenin Sayıştay denetçileri tarafından 2 haftadır denetlendiği öğrenildi.  ÇİFTE MAAŞLILAR MÜFETTİŞ KISKACINDA Müfettişlerin özellikle üzerinde durduğu konular arasında belediyeden çifte maaş alanlar ile Bornova Belediyesi'nin MKE'ye bildirim yapmadan ve ihalesiz hurda satıp satmadığının olduğu iddia edildi. Denetmenlerin ayrıca atölyelerde sayım yaptığı da öğrenildi. Yine TEMİZELLER'e gelen iddialar arasında SAYIŞTAY denetçilerinin Bornova Belediyesi'nde iki isim üzerinde durdukları ve bu kişilerin belediyede ki usulsüzlükler ile ilgili ifadelerini aldıkları belirtildi.  HER TAŞIN ALTINDAN SİZ ÇIKIYORSUNUZ SAYIŞTAY denetçilerinin adları TEMİZELLER'de de bulunan iki belediye yöneticisi için 'Her taşın altından siz çıkıyorsunuz' dedikleri de gelen iddialar arasında. Öte yandan tüm bu iddialar karşısında Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un sessizliğini koruması da kamuoyunda tartışılıyor. Vatandaşlar İduğ'a soruyor. 1-KOÇ Holding tarafından depremzedeler için kaç tane buzdolabı vs beyaz eşya geldi? 2- Depremzedeler için gelen beyaz eşyalar şuan nerede?  3- Buzdolapları belediyeniz bünyesindeki müdürlüklere vs dağıttınız mı? Örneğin Temizlik İşleri Müdürlüğü gibi. 4- Bornova Belediyesi'nin hurdalarını MKE'ye bildirmeden ve ihalesiz sattınız mı? Sattınız ise parasını ne yaptınız? Hurdaları kime sattınız? 5- SAYIŞTAY denetçilerinin 'Her taşın altından siz çıkıyorsunuz' dedikleri belediyedeki üst düzey iki görevli kimdir?  
BORNOVA BELEDİYESİ İHALESİZ HURDA SATTI MI?

SAYIŞTAY MÜFETTİŞLERİNDEN  BORNOVA BELEDİYESİ MESAİSİ

BORNOVA BELEDİYESİ İHALESİZ HURDA SATTI MI?

Bornova Belediyesi adeta kaynayan kazan. Eskişehir Belediyesi'nden İzmirli depremzedeler için gelen yardım kolilerinin üzerinden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi broşürlerini söküp Bornova Belediyesi broşürlerini yapıştıran belediye kötü yönetim nedeniyle zor günler geçiriyor. Koç Holding tarafından depremzedelere gönderilen beyaz eşyaların da akıbetinin bilinmediği belediyenin Sayıştay denetçileri tarafından 2 haftadır denetlendiği öğrenildi. 

ÇİFTE MAAŞLILAR MÜFETTİŞ KISKACINDA

Müfettişlerin özellikle üzerinde durduğu konular arasında belediyeden çifte maaş alanlar ile Bornova Belediyesi'nin MKE'ye bildirim yapmadan ve ihalesiz hurda satıp satmadığının olduğu iddia edildi. Denetmenlerin ayrıca atölyelerde sayım yaptığı da öğrenildi. Yine TEMİZELLER'e gelen iddialar arasında SAYIŞTAY denetçilerinin Bornova Belediyesi'nde iki isim üzerinde durdukları ve bu kişilerin belediyede ki usulsüzlükler ile ilgili ifadelerini aldıkları belirtildi. 

HER TAŞIN ALTINDAN SİZ ÇIKIYORSUNUZ

SAYIŞTAY denetçilerinin adları TEMİZELLER'de de bulunan iki belediye yöneticisi için 'Her taşın altından siz çıkıyorsunuz' dedikleri de gelen iddialar arasında. Öte yandan tüm bu iddialar karşısında Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un sessizliğini koruması da kamuoyunda tartışılıyor. Vatandaşlar İduğ'a soruyor.
1-KOÇ Holding tarafından depremzedeler için kaç tane buzdolabı vs beyaz eşya geldi?
2- Depremzedeler için gelen beyaz eşyalar şuan nerede? 
3- Buzdolapları belediyeniz bünyesindeki müdürlüklere vs dağıttınız mı? Örneğin Temizlik İşleri Müdürlüğü gibi.
4- Bornova Belediyesi'nin hurdalarını MKE'ye bildirmeden ve ihalesiz sattınız mı? Sattınız ise parasını ne yaptınız? Hurdaları kime sattınız?
5- SAYIŞTAY denetçilerinin 'Her taşın altından siz çıkıyorsunuz' dedikleri belediyedeki üst düzey iki görevli kimdir?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.