TEMİZELLER İSTİFA ET DEDİ AYSEL ABLA İSTİFA ETTİ

SİYASET 07.06.2022 - 09:59, Güncelleme: 14.06.2022 - 14:24 46016+ kez okundu.
 

TEMİZELLER İSTİFA ET DEDİ AYSEL ABLA İSTİFA ETTİ

İZSU'DA AYSEL ÖZKAN İSTİFA ETTİ
TEMİZELLER yine haklı çıktı. Yılların haber programı TEMİZELLER, yaklaşık 7 aydır İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki İZSU ile ilgili haberler yapıyordu. Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL, 3.8 milyar lira bütçeli İZSU'da yaşanan skandal iddiaları tek tek programına taşıdı. Tübcel haberlerinde, '3.8 milyar lira bütçeli İZSU'yu yönetemiyorsunuz', 'Mahkeme hırsızlıktan ceza verdi, İZSU Daire Başkanı yaptı' gibi kamuoyunda çok ses getiren paylaşımlarda bulundu. Ancak TEMİZELLER Program Yapımcısı Ahmet TÜBCEL'e gelen son bilgiler ise oldukça önemliydi. Tübcel gelen bilgiler ışığında yaptığı araştırmada İZSU Genel Müdür Vekili Aysel Özkan'ın görevden alınacağını yazdı. İşte Ahmet TÜBCEL'in ve TEMİZELLER'in dediği bugün gerçekleşt. Aysel Özkan öğle saatlerinde kendisine yapılan bildirimle görevden alındı. Kısaca TEMİZELLER gündeme getirdi, Aysel abla gitti.... İZSU AİLESİNİN PARÇASI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM' İZSU'nun resmi Twitter hesabından Özkan adına yayımlanan mesajda "2020 Mayıs ayından bu yana büyük bir mutluluk ve heyecanla yürüttüğüm İZSU Genel Müdürlüğü görevimi bugün itibari ile devretmiş bulunuyorum. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Son derece kaliteli ve donanımlı tüm İzsu emekçilerinin yüksek performanslarını devam ettireceğini bilerek gözüm arkada kalmadan görevimi devrediyorum. Birlikte çalıştığımızsüre içerisinde başta Başkanımız Sayın Tunç Soyer olmak üzere yönetici arkadaşlarıma ve tüm İZSU emekçilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadeleri kullanıldı. TEMİZELLER NELERİ GÜNDEME GETİRMİŞTİ TEMİZELLER İZSU'da yaşanan skandalları korkusuzca kamuoyu ile paylaşmıştı. Kamu menfaatini her zaman ön planda tutan TEMİZELLER'in İzmirlilerle paylaştığı İZSU gündeminin ana manşetlerini şu haberlerle duyurdu.  - Şehit babasına su vermeyen İzsu Daire Başkanı görevden alındı   - Temizeller gündeme getirdi İZSU'da görev değişiklikleri yaşandı https://temizellergazetesi.com/temizeller-gundeme-getirdi-izsuda-gorev-degisiklikleri-yasandi-5355-haberi - İZSU fena karıştı...Küfür..tehdit..şantaj - İZSU'da yem babam ye dönemi https://temizellergazetesi.com/izsuda-ye-babam-ye-donemi-5223-haberi - İZSU'da şok ses kaydı... https://temizellergazetesi.com/izsuda-sok-ses-kaydi-5235-haberi - Vekaleten yönetilen İZSU'dan 45 günde 19 ihale https://temizellergazetesi.com/vekaleten-yonetilen-izsudan-45-gunde-19-ihale-5195-haberi - TEMİZELLER ortaya çıkardı İZSU karıştı https://temizellergazetesi.com/temizeller-ortaya-cikardi-izsu-karisti-5262-haberi
İZSU'DA AYSEL ÖZKAN İSTİFA ETTİ


TEMİZELLER yine haklı çıktı. Yılların haber programı TEMİZELLER, yaklaşık 7 aydır İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki İZSU ile ilgili haberler yapıyordu. Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL, 3.8 milyar lira bütçeli İZSU'da yaşanan skandal iddiaları tek tek programına taşıdı. Tübcel haberlerinde, '3.8 milyar lira bütçeli İZSU'yu yönetemiyorsunuz', 'Mahkeme hırsızlıktan ceza verdi, İZSU Daire Başkanı yaptı' gibi kamuoyunda çok ses getiren paylaşımlarda bulundu. Ancak TEMİZELLER Program Yapımcısı Ahmet TÜBCEL'e gelen son bilgiler ise oldukça önemliydi. Tübcel gelen bilgiler ışığında yaptığı araştırmada İZSU Genel Müdür Vekili Aysel Özkan'ın görevden alınacağını yazdı. İşte Ahmet TÜBCEL'in ve TEMİZELLER'in dediği bugün gerçekleşt. Aysel Özkan öğle saatlerinde kendisine yapılan bildirimle görevden alındı. Kısaca TEMİZELLER gündeme getirdi, Aysel abla gitti....

İZSU AİLESİNİN PARÇASI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM'


İZSU'nun resmi Twitter hesabından Özkan adına yayımlanan mesajda "2020 Mayıs ayından bu yana büyük bir mutluluk ve heyecanla yürüttüğüm İZSU Genel Müdürlüğü görevimi bugün itibari ile devretmiş bulunuyorum. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Son derece kaliteli ve donanımlı tüm İzsu emekçilerinin yüksek performanslarını devam ettireceğini bilerek gözüm arkada kalmadan görevimi devrediyorum. Birlikte çalıştığımızsüre içerisinde başta Başkanımız Sayın Tunç Soyer olmak üzere yönetici arkadaşlarıma ve tüm İZSU emekçilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadeleri kullanıldı.

TEMİZELLER NELERİ GÜNDEME GETİRMİŞTİ

TEMİZELLER İZSU'da yaşanan skandalları korkusuzca kamuoyu ile paylaşmıştı. Kamu menfaatini her zaman ön planda tutan TEMİZELLER'in İzmirlilerle paylaştığı İZSU gündeminin ana manşetlerini şu haberlerle duyurdu. 

- Şehit babasına su vermeyen İzsu Daire Başkanı görevden alındı

 

- Temizeller gündeme getirdi İZSU'da görev değişiklikleri yaşandı

https://temizellergazetesi.com/temizeller-gundeme-getirdi-izsuda-gorev-degisiklikleri-yasandi-5355-haberi

- İZSU fena karıştı...Küfür..tehdit..şantaj

- İZSU'da yem babam ye dönemi

https://temizellergazetesi.com/izsuda-ye-babam-ye-donemi-5223-haberi

- İZSU'da şok ses kaydı...

https://temizellergazetesi.com/izsuda-sok-ses-kaydi-5235-haberi

- Vekaleten yönetilen İZSU'dan 45 günde 19 ihale

https://temizellergazetesi.com/vekaleten-yonetilen-izsudan-45-gunde-19-ihale-5195-haberi

- TEMİZELLER ortaya çıkardı İZSU karıştı

https://temizellergazetesi.com/temizeller-ortaya-cikardi-izsu-karisti-5262-haberi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.