TEMİZELLER ÖZVAR VE KENT'İ GÖREVE DAVET ETTİ

EĞİTİM 22.08.2023 - 15:48, Güncelleme: 22.03.2024 - 12:51 27265+ kez okundu.
 

TEMİZELLER ÖZVAR VE KENT'İ GÖREVE DAVET ETTİ

DAHA NE OLSUN? NE ARARSAN VAR...!
TEMİZELLER habercilikte ustalığını bir kez daha gözler önüne serdi. Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Spor Bilimleri Fakültesi’ndeki dil sınavında yaşanan (Almanca) skandalı gündeme getiren TEMİZELLER’ i canlı yayında binlerce kişi izledi. 18 Ağustos günü yayınlanan TEMİZELLER Haber Programında Usta Gazeteci Ahmet Tübcel tarafından gündeme getirilen Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ile ilgili iddialar akademik camiayı derinden sarstı. İNANILMAZ KAMU ZARARLARI VAR Gazeteci Ahmet Tübcel 1 saat süren canlı yayın programda hayatı boyunca Almanca eğitim almayan, Almanca ile ilgili kursa gitmeyen ve kariyer dosyalarında Almanca olarak bir tane makale olmayan akademisyenlerin Almanca sınavından nasıl geçti sordu. Ahmet Tübcel bu skandalın dışında üniversite içerisinde olan milyonluk kamu zararlarını da sorguladı  1 EYLÜL’Ü BEKLEYİN Usta Gazeteci Ahmet Tübcel ses getiren programda izleyicilerine ve konunun muhataplarına 1 Eylül tarihini beklemelerini söyledi. Tübcel, 1 Eylül itibariyle ADÜ Diş Hekimliği inşaatı tasfiye işlemi, iktisadı işletmedeki kamu zararları, Adnan Menderes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’ndeki sınavlardaki olan yolsuzluk iddiaları, yemek ihalelerindeki yolsuzluk iddiaları, eski tarihe dönük öğrenci kayıt işlemi iddiaları 1 Eylül itibariyle tüm çıplaklığı ve her zaman olduğu gibi belge ve görüntüler eşliğinde ekranlara getireceğini söyledi. Ahmet Tübcel YÖK Başkanı Erol Özvar ve ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent'i iddiaları soruşturmak için göreve çağırdı. 
DAHA NE OLSUN? NE ARARSAN VAR...!

TEMİZELLER habercilikte ustalığını bir kez daha gözler önüne serdi. Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Spor Bilimleri Fakültesi’ndeki dil sınavında yaşanan (Almanca) skandalı gündeme getiren TEMİZELLER’ i canlı yayında binlerce kişi izledi. 18 Ağustos günü yayınlanan TEMİZELLER Haber Programında Usta Gazeteci Ahmet Tübcel tarafından gündeme getirilen Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ile ilgili iddialar akademik camiayı derinden sarstı.

İNANILMAZ KAMU ZARARLARI VAR

Gazeteci Ahmet Tübcel 1 saat süren canlı yayın programda hayatı boyunca Almanca eğitim almayan, Almanca ile ilgili kursa gitmeyen ve kariyer dosyalarında Almanca olarak bir tane makale olmayan akademisyenlerin Almanca sınavından nasıl geçti sordu. Ahmet Tübcel bu skandalın dışında üniversite içerisinde olan milyonluk kamu zararlarını da sorguladı 

1 EYLÜL’Ü BEKLEYİN

Usta Gazeteci Ahmet Tübcel ses getiren programda izleyicilerine ve konunun muhataplarına 1 Eylül tarihini beklemelerini söyledi. Tübcel, 1 Eylül itibariyle ADÜ Diş Hekimliği inşaatı tasfiye işlemi, iktisadı işletmedeki kamu zararları, Adnan Menderes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’ndeki sınavlardaki olan yolsuzluk iddiaları, yemek ihalelerindeki yolsuzluk iddiaları, eski tarihe dönük öğrenci kayıt işlemi iddiaları 1 Eylül itibariyle tüm çıplaklığı ve her zaman olduğu gibi belge ve görüntüler eşliğinde ekranlara getireceğini söyledi. Ahmet Tübcel YÖK Başkanı Erol Özvar ve ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent'i iddiaları soruşturmak için göreve çağırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.