UGTF BAŞKANI AHMET TÜBCEL, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI

GÜNDEM 30.08.2022 - 09:59, Güncelleme: 30.08.2022 - 10:13 152076+ kez okundu.
 

UGTF BAŞKANI AHMET TÜBCEL, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI

Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu (UGTF) Başkanı Ahmet Tübcel, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.
Tübcel bugünün ayrıca Türk Silahlı Kuvvetler Günü de olduğuna dikkat çekti. Tübcel yazılı açıklamasında şöyle dedi: “19 Aralık 1918’de Çavuş Mehmet Kara’nın sıktığı ilk kurşun ile kıvılcımlanan, ardından ‘Ya istiklal ya ölüm’ parolası ile alevlenen ve nihayetinde Başkomutanlık Meydan muharebesiyle neticelenen bağımsızlık yolunun adıdır 30 Ağustos. Atatürk’ün istikametini belirlediği yol, Türk milletinin sonsuza kadar izleyeceği yol olacaktır. 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’daki bu zafer, Türkiye’yi uçurumun kenarından almış, ülkemiz düşmandan arındırılmış ve mücadelenin büyük zaferle sonuçlanmasının ardından, ülkemiz yeni ufuklara ve büyük hedeflere yelken açmayı bilmiştir. Ulus olarak ortak hedefimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine, ilkelerine sonsuza kadar sahip çıkarak çağdaş, laik ve demokratik Cumhuriyeti her zaman korumaktır. Ulu Önderin ilke ve devrimleri yolumuzu her zaman aydınlatacak, bizlere güç verecektir.’’ İfadeleri yer aldı. “30Ağustos Zaferi’nin 100. Yıldönümünde bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin atalarından aldığı ilhamla, içte ve dışta şer odaklı işbirlikçilere dün olduğu gibi, bugün ve yarında aynı kararlılıkla, aynı mücadeleyi göstereceğine, Atatürk İlke ve inkılaplarına sonuna kadar bağlı kalacağına inanıyor, bu amaç için muhtaç olduğumuz kudreti damarlarımızda taşıdığımızın bilinciyle, 30 Ağustos Zaferi’nin 100’üncü yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü’nü kutluyoruz.”
Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu (UGTF) Başkanı Ahmet Tübcel, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Tübcel bugünün ayrıca Türk Silahlı Kuvvetler Günü de olduğuna dikkat çekti. Tübcel yazılı açıklamasında şöyle dedi:

“19 Aralık 1918’de Çavuş Mehmet Kara’nın sıktığı ilk kurşun ile kıvılcımlanan, ardından ‘Ya istiklal ya ölüm’ parolası ile alevlenen ve nihayetinde Başkomutanlık Meydan muharebesiyle neticelenen bağımsızlık yolunun adıdır 30 Ağustos. Atatürk’ün istikametini belirlediği yol, Türk milletinin sonsuza kadar izleyeceği yol olacaktır. 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’daki bu zafer, Türkiye’yi uçurumun kenarından almış, ülkemiz düşmandan arındırılmış ve mücadelenin büyük zaferle sonuçlanmasının ardından, ülkemiz yeni ufuklara ve büyük hedeflere yelken açmayı bilmiştir. Ulus olarak ortak hedefimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine, ilkelerine sonsuza kadar sahip çıkarak çağdaş, laik ve demokratik Cumhuriyeti her zaman korumaktır. Ulu Önderin ilke ve devrimleri yolumuzu her zaman aydınlatacak, bizlere güç verecektir.’’ İfadeleri yer aldı. “30Ağustos Zaferi’nin 100. Yıldönümünde bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin atalarından aldığı ilhamla, içte ve dışta şer odaklı işbirlikçilere dün olduğu gibi, bugün ve yarında aynı kararlılıkla, aynı mücadeleyi göstereceğine, Atatürk İlke ve inkılaplarına sonuna kadar bağlı kalacağına inanıyor, bu amaç için muhtaç olduğumuz kudreti damarlarımızda taşıdığımızın bilinciyle, 30 Ağustos Zaferi’nin 100’üncü yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü’nü kutluyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.