YILIN HABERİ YİNE TEMİZELLER'DEN

EĞİTİM 24.10.2023 - 11:59, Güncelleme: 24.10.2023 - 12:16 32126+ kez okundu.
 

YILIN HABERİ YİNE TEMİZELLER'DEN

İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM TEFTİŞ KURULUNDA DEPREM OLACAK!
TEMİZELLER YİNE GÜNDEM OLACAK TEMİZELLER İzmir'de bir defa daha yılın haberine imza atmaya hazırlanıyor. TEMİZELLER İzmir Eğitim Camiasında yaşanan tüyler ürpertecek ve vicdanları kanatan bir habere imza atacak. Haberi kulaktan duyma ile değil belgelere dayanarak hazırlayan TEMİZELLER bu haberi de hazırlarken ilkelerinden şaşmadı. Haberin tüm detayları devletin resmi belgeleriyle tamamlandı. İzmir Teftiş Kurulunda adeta deprem etkisi yaratacak haber çok yakında belgeleri ile birlikte TEMİZELLER'de olacak... BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN... HABERSİZ KALMAYIN... Temizeller Whatsapp İhbar Hattı: 0 533 263 43 78 E-Mail: temizelleranaliz@gmail.com
İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM TEFTİŞ KURULUNDA DEPREM OLACAK!

TEMİZELLER YİNE GÜNDEM OLACAK

TEMİZELLER İzmir'de bir defa daha yılın haberine imza atmaya hazırlanıyor. TEMİZELLER İzmir Eğitim Camiasında yaşanan tüyler ürpertecek ve vicdanları kanatan bir habere imza atacak. Haberi kulaktan duyma ile değil belgelere dayanarak hazırlayan TEMİZELLER bu haberi de hazırlarken ilkelerinden şaşmadı. Haberin tüm detayları devletin resmi belgeleriyle tamamlandı.

İzmir Teftiş Kurulunda adeta deprem etkisi yaratacak haber çok yakında belgeleri ile birlikte TEMİZELLER'de olacak...

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN...

HABERSİZ KALMAYIN...

Temizeller Whatsapp İhbar Hattı: 0 533 263 43 78

E-Mail: temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.